Laatste kans op kosteloze glasvezelaansluiting

Gepubliceerd op 28 november 2013

De aanleg van glasvezel is bijna klaar. Binnenkort gaat Reggefiber dan ook Eelde-Paterswolde, Eelderwolde, Tynaarlo, Vries en Zuidlaren verlaten. Voor inwoners is er nog een allerlaatste kans om zich kosteloos aan te laten sluiten.

Laatste kans om ‘ja’ te zeggen.
Voor de bewoners van Eelde-Paterswolde, Eelderwolde, Tynaarlo, Vries en Zuidlaren is er nog heel even een mogelijkheid om kosteloos en zonder verplichtingen te kiezen voor glasvezel, het netwerk van de toekomst. Reggefiber, het bedrijf dat het glasvezelnetwerk aanlegt, verzoekt iedereen die zich alsnog wil aansluiten om contact op te nemen. Dit kan in de glasvezelwinkel aan de Stationsweg 2A in Zuidlaren of via tynaarlo@reggefiber.nl. Meer informatie en contactgegevens zijn ook te vinden op de site: www.eindelijkglasvezel.nl/tynaarlo.

Hierna niet langer kosteloos.
In een later stadium alsnog glasvezel nemen is mogelijk. Dan moet wel de straat speciaal open worden gemaakt en is de aanleg dus niet langer kosteloos.

Geen verplichtingen.
Reggefiber sluit het glasvezel aan en maakt deze technisch gereed voor gebruik. Pas wanneer bewoners een glasvezelabonnement afsluiten bij een serviceprovider, wordt de aansluiting geactiveerd. En kunnen bewoners gaan genieten van de vele voordelen van glasvezel.

Welkom met uw vragen.
Voor meer informatie over de voordelen van glasvezel, de glasvezelabonnementen en/of over de aanleg van het glasvezelnetwerk kunnen bewoners terecht bij de glasvezelwinkel aan de Stationsweg 2A in Zuidlaren. Meer informatie en de openingstijden zijn te vinden op www.eindelijkglasvezel.nl/tynaarlo.